Rabobank clubkas Campagne

rabo2

Rabobank Clubkas Campagne

Rabobank De Langstraat draagt het verenigingsleven in de gemeenten  Loon op Zand en Waalwijk en de plaatsen Drunen, Elshout en ‘s Gravenmoer een warm hart toe. Daarom hebben ze in 2013 de Rabobank Clubkas Campagne geïntroduceerd.

Wat is de Rabobank Clubkas Campagne?

De basisgedachte van de campagne is dat leden van Rabobank De Langstraat inspraak krijgen op de verdeling van een gedeelte van de winst van de bank. Deze winst vloeit zo terug naar het lokale verenigingsleven. Leden van Rabobank De Langstraat kunnen hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld krijgt deze vereniging of stichting.

Hoe werkt het stemmen?

Rabobank De Langstraat is een coöperatie met leden. Alle klanten die lid zijn, kunnen hun stem uitbrengen.

Alle leden ontvangen vlak voor de stemperiode een stembiljet met een unieke persoonlijke code waarmee je kunt stemmen. Met deze code kun je tijdens de stemperiode via een speciale website je stem(men) uitbrengen op onze vereniging. Rabobank De Langstraat heeft ongeveer 16.000 leden. Ieder lid krijgt vijf stemmen om te verdelen. Max 2 per vereniging.

Een mooie manier om ons gratis te sponsoren!

Muziekvereniging Sirena wil uiteraard graag meedelen in het geldbedrag van dat met de Clubkas Campagne toegekend wordt door Rabobank de Langstraat aan de verschillende verenigingen.

Wanneer is de stemperiode?

De stemperiode voor een sponsorbijdrage is van:
5 tot en met 27 september 2022.

Wat kun jij nu al doen?

Wij willen iedereen die een rekening bij de Rabobank heeft, vragen om lid te worden van de Coöperatie Rabobank als je dat nog niet bent (gratis!).
In de stemperiode kun je dan op ons stemmen, het liefst natuurlijk met het maximale aantal van 2 stemmen.

Stem op: Muziekvereniging Sirena
Aan familie, vrienden, kennissen e.d., die een rekening bij de Rabobank hebben, vragen we hetzelfde te doen.

https://www.rabobank.nl/leden/lid-worden

Alvast bedankt!

Privacy policy

Geef een antwoord