Inzameling oud papier

papierhier_1330628273

Zoals u wellicht al hebt vernomen in de media komt er per 1 April 2023 na ruim 70 jaar een einde aan het  ophalen van oud papier door muziekvereniging Sirena. Dit is niet onze keuze maar dit is besloten door de gemeente Waalwijk.
De gemeente Waalwijk gaat vanaf 1 April zelf de oud papier inzameling verzorgen. Wij willen u heel hartelijk bedanken voor de jarenlange financiële steun aan onze vereniging in de vorm van uw oud papier.
Zonder de opbrengsten van het oud papier zouden wij niet kunnen bestaan. De toekomst zal uitwijzen hoe wij voort kunnen bestaan zonder deze inkomsten.

Voor vragen of opmerkingen rondom het oud papier kunt u terecht bij de gemeente Waalwijk: rhoffmann@waalwijk.nl

De ophaaldata van de gemeente Waalwijk zijn te vinden in de afvalwijzer.

Download de AfvalWijzer app van de gemeente Waalwijk en ontvang elke maand automatisch een melding. De AfvalWijzer app is gratis te downloaden en bruikbaar voor iPad, iPhone, Android- en Windowsphone. De app is herkenbaar aan het groene logo met witte container.

Wat mag er wel en wat mag er niet bij het oud papier?

WEL
kranten, tijdschriften, reclamedrukwerk, telefoongidsen, schrijfpapier, computeruitdraaien, enveloppen, papiersnippers, cadeaupapier, eierdozen, kartonnen en papieren verpakkingen.

NIET
sanitair papier zoals keukenrollen en wc-papier, behang,carbonpapier, geplastificeerd papier (zoals zuivel- of frisdrankverpakkingen), foto’s, piepschuim en al het papier dat verontreinigd is zoals koffiefilters.

Voor het ophalen van het oud papier hanteren wij het volgende schema:

2023
Capelle Vrijhoeve
08-03-2023 22-03-2023

Namens de hele vereniging: Bedankt voor de moeite!

Wilt u het oud papier niet in (groen)containers doen? Wij hebben hiervoor geen hijs inrichting op de ophaalwagens. Let ook op het gewicht van volle dozen, dozen van meer dan 20 kg zijn gewoon te zwaar.

Privacy policy

Geef een antwoord