07-08-2017 Ad Hoevenaar 60 jaar lid

Maandagavond 28 augustus klonk er muziek in de Charlotte De Bourbonstraat in Sprang-Capelle. Muziekvereniging Sirena bracht een serenade aan hun muzikant Ad Hoevenaar vanwege zijn jubileum, 60 jaar lid van Sirena.

Een zeer betrokken lid waar de vereniging erg trots op is! Samen met zijn zoon Corné, ook al 35 jaar lid van de club, staan zij beiden altijd klaar om Sirena te helpen. Na de serenade was er een gezellige receptie bij de thuisbasis van de club Zidewinde. Hier werd onder genot van een kopje koffie, hapje en een drankje anekdotes opgehaald uit de afgelopen jaren. Voorzitter Co Vos sprak de jubilaris toe en betrok ook de verdere familieleden bij deze unieke gebeurtenis. Echtgenote Maartje ontving een mooie bos bloemen in de verenigingskleuren. Uiteraard ontving Ad de oorkonde die verstrekt was door de KNMO met bijbehorende vergulde insigne met twee zirkonia’s.

Tot slot bedankt de jubilaris de aanwezigen voor hun komst en de muzikale hulde. Hij hoopt nog lang in goede gezondheid bij Sirena muziek te kunnen maken.